The Mexican medicine…Mezcal

The Mexican medicine…Mezcal

0

Dit plekkie is verhuisd: Hello, we moved to km 9,3 Santa Eulària – San Charles. Voor insiders, de locatie waar vroeger Sanasara zat.

Je komt binnen in een magische binnentuin, hoort heerlijke livemuziek, ruikt het lekkerste eten en ziet relaxte mensen en je denkt: dit is wat ik me voorstel bij een heerlijke Ibiza avond. Vol van muziek, eten, mooie herinneringen en nieuwe vrienden.

Hou vooral de facebookpagina van La Mexcalería Mexiterránea in de gaten want er worden hier regelmatige fijne events georganiseerd. Eerlijk is eerlijk dit is niet alleen een cocktailbar maar ook een hele fijne magische binnentuin met fantastisch eten.

De Mezcal (tequila) cocktails hier zijn een lust voor het oog, de tong en het hart. Mezcal wordt gewonnen uit de heilige agave plant en wordt niet voor niets nog steeds geprezen als krachtig medicijn in Mexico. Dit drankje heeft een prachtige en zeer lange geschiedenis in Mexico met vleiende bijnamen zoals: ‘Fuel for the gods’ en ‘Liquid sunshine’.

Ga zitten in een van de vele heerlijke zithoekjes van La Mezcaleria, genoeg te zien en te genieten en  laat je hier verassen door de kundige cocktailshakers.

Kleine tip want hoe drink je Mezcal cocktails? Met je gezonde verstand! Want een goede Mezcal heeft tot 55% alcohol. En er wordt gezegd dat je Mezcal moet kussen, dus kleine sipjes en vooral kneiterhard genieten.

(foto’s Essential Ibiza)

La mezcaleria 2 La mezcaleria 3 La mezcaleria 4

 

 

About author

Your email address will not be published. Required fields are marked *