The naked wine bar, Ibiza

The naked wine bar, Ibiza

0

Nee dit is geen nudisten cafĂ© of naturisten bar 😉

Hoewel de naam wat anders doet vermoeden. Maar hier wordt alleen de naakte waarheid over wijn verkondigd.

Alleen de mooiste, natuurlijke en pure wijnen worden hier geschonken. Door wijntroubadours die weten waarover ze praten. En streng zijn ze, deze troubadours, want hier zijn alleen wijnen verkrijbaar die zonder chemicaliën geproduceerd zijn.

Laat je vooral verwennen door het begeleidende verhaal bij de door jou gekozen wijn. Mijn persoonlijke tips (en traditie) bij het drinken in deze bar:

. Neem je glas in je hand, leun achterover en geniet van de prachtige verhalen die er te vertellen zijn over het heerlijke druivennat dat jij gekozen hebt.

. Neem een slok, sluit je ogen, sta stil bij wat je proeft en geniet intens van jouw liquid spirit.

. Open je ogen en kijk naar het prachtige uitzicht op de haven, de boten en de bedrijvigheid hier in de haven.

. Realiseer je wat een lucky bastard je bent dat JIJ daar nu zit…

Oh en voor de kleine trek kun je hier ook hele fijne tapas bestellen. En ik kan je vertellen die matchen heel erg goed bij een goed glas naakte wijn.

Let op: dit is NIET jouw plek als een voorliefde hebt voor gaat toeristencafĂ©’s of ‘zien  en gezien worden’ spots. Just to warn you!

Naked-wine-bar-Ibiza Naked-wine-bar-Ibiza Naked-wine-bar-Ibiza

 

 

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *