This is how to make memories: Seaflower Bliss!

This is how to make memories: Seaflower Bliss!

1

Ik wil jullie voorstellen aan Nathalie en Gunther, dit fijne peace & love couple is het voorbeeld van liefdevol en relaxed Ibiza.

Oke laat ik bij het begin beginnen, ik neem jullie mee op mijn trip naar de Seaflower. En die begint in de auto vanaf mijn huis richting het noorden. Ik rij San Vincente in en zie aan de rechterkant een prachtige zachtgroene ‘vintage’ auto staan met een groot supboard en daar begint ons avontuur.

Dat is namelijk het winkeltje van Nathalie waar ze prachtige kleding en accessoires verkoopt. Spulletjes die je gegarandeerd niet in Nederland gaat vinden, alleen dat is al de moeite waard. En dan de ontvangst door deze bijzondere vrouw. Zo relaxed, alsof er in het Noorden van Ibiza wél 30 uur in een dag zit, je wordt er terplekke compleet zen van. Vanuit hier doet Nathalie ook prachtige photoshoots, leuk met vriendinnen 😉

Ibiza-seaflower-boot

Met Gunther, die het Ibiza-hippie bloed door zijn aderen heeft stromen, gaan we aan boord van de Seaflower. En nee dat is geen luxe jacht, of jetset schip…thank god. Dit is een pruttel bootje waarop je niet als een malle in hoge snelheid voorbij al het moois vaart zonder het te zien. Nee, op dit varend boho paradijsje begin je direct herinneringen te maken. Je ziet de omgeving, Gunther vertelt de prachtigste verhalen. En die kent hij, want hij woont al meer dan 20 jaar op het eiland. Hij neemt ons mee naar TagoMago. Een privé paradijs (eiland) waar de rijken der aarde voor heeeeeeel veel peseta’s kunnen overnachten. Wij gingen daar voor anker en wisten niet waar we kijken moesten, het water is hier echt adembenemend mooi en glashelder aqua groen. Er zat dus echt niets anders op: we plonsen in het water, we snorkelen en maken een heleboel nieuwe ‘fishfriends’. Aan boord genieten we van de koude rosé en de door Nathalie vers gemaakte humus. Voor 55,- per persoon maak jij ook zo’n onvergetelijke seatrip!

Maar vooral maakten we herinneringen, vriendschappen en foto’s in ons hoofd. Dankjullie wel lieve Nathalie en Gunther voor een onvergetelijke dag op het water!

Ibiza-boat-tripIbiza-seaflower-bootIbiza-sup-seaflowerIbiza-boot-seaflower Ibiza-seaflower-authenticIbiza-boat-boattrip

Wil je meer weten? Ga dan vooral naar: www.seafloweribiza.com

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *