Tokyo meets Ibiza – Sushi time!

Tokyo meets Ibiza – Sushi time!

0

Net buiten Ibiza stad, in Jesus, vind je een klein stukje Tokyo. Deze Japanse parel is ingericht zoals je het van een Japans restaurant mag verwachten: minimalistisch en zeer stijlvol. Maar toch vind je hier ook zeker de Ibiza-atmosfeer want hier is ook die fijne vleug relaxte gezelligheid terug te vinden. Heel erg knap gedaan!

Tja en dan het eten…pfff waar zal ik beginnen? Afgelopen zomer zijn wij met ons gezin rond gaan trekken door Japan en dit restaurant hadden wij zeker niet overgeslagen als we deze in Japan tegen waren gekomen. De Sushi magicians hier weten wat absoluut wat ze doen en beheersen het mantra ‘Vers, Verser, Verst’ (want vis) tot in de finesses. Je smaakpapillen jubelen je mond uit 😉

Hou jij van sushi in een authentiek Japans sfeertje? Dan is KODO jouw place to be, youkoso! (welkom in het Japans)

Ibiza-sushi-restaurant Ibiza-sushi-restaurant Ibiza-sushi-restaurant

 

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *