Top 3 Ibiza tips

Top 3 Ibiza tips

0

Stel je bent een paar dagen op Ibiza wat moet je dan in ieder geval gedaan hebben? Huur in ieder geval ALTIJD een auto zodat je de mooiste plekjes kan gaan ontdekken. Die tip geef ik je alvast kado 😉

Mijn top 3

Rij naar Cala Vadella en ga daar heerlijk op het strand liggen. Bestel een kan Sangria de Cava en drink die onder je parasolletje op. Dit strand ligt in het schattige dorpje Cala Vadella, dat overigens net zo goed een filmdecor had kunnen zijn. In de tussentijd geniet je je te pletter met je voeten in het fijne zand en prachtig uitzicht over de zee, ook wel poor man’s television genoemd. Vergeet niet zo nu en dan een duik in het verfrissende kristalheldere water te nemen. Foto Cala Vadella: White-Ibiza.

cala-vadella-Ibiza-tips

Wandel ‘s ochtends vroeg de haven van Ibiza stad in en pak de ferry naar Formentera. Ga, als het niet te warm is, op het dak van de ferry zitten en na een half uur vaar je de haven van Formentera binnen. Huur in de haven een fiets en voor een dag ben jij een prins(es) op wielen op dit hemelse paradijs. Vergeet niet een fles water mee te nemen. Stop onderweg waar je wil stoppen voor een lunch of een duik in het onwaarschijnlijk mooie water of ga liggen op het spierwitte strand.

Ibiza-formentera-tips-todo

Doe als de locals en verplaats jezelf per watertaxi. Echt een toffe spotgoedkope belevenis! Pak de watertaxi vanuit de haven in Ibiza stad en vaar voor 3 euro retour naar Marina Botafoch. Je vaart langs de enorme jachten van de sjieke sjeiks en wereldsterren. Ga in een van de restaurantjes (zoals Temakinho, op de foto) in Botafoch eten, je hebt een fantastisch uitzicht op Dalt Villa.

Ibiza-restaurants-tips

 

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *