Unieke netwerkbelevenis voor ondernemende vrouwen

Unieke netwerkbelevenis voor ondernemende vrouwen

0

In samenwerking met de grootste lifestyle businessclub van Nederland: Lifestyle Businessclub, organiseert IbizaDances een unieke netwerkbelevenis.

Speciaal voor badass onderneemsters, die lef hebben en even uit de ratrace van het ondernemen durven te  stappen om te genieten en netwerken op Ibiza. Met een selecte groep gelijkgestemde vrouwelijk onderneemsters.

Die in zichzelf investeren en weten dat zij zelf hun belangrijkste kapitaal zijn.

Ondernemen kan soms behoorlijk eenzaam zijn.
Hoe fijn is het dan om met andere onderneemsters in een prachtige omgeving van gedachten te wisselen, te beleven en je netwerk uit te breiden?
No pressure, no pitches!

Met een koffer vol belevenissen & nieuw netwerk weer naar huis.

Genieten, sparren en netwerken, no pressure no pitches.

Vanaf 14.00 uur met de voeten in het zand tot en met een diner met uitzicht op de haven in Ibiza stad. En wie weet wat de stad daarna nog te bieden heeft.

Geen bedompt zaaltje maar uitzicht op een prachtige zonsondergang.

Samen sparren over ondernemen met ook nog eens een toffe  muzikale spreker met een goed ondernemersverhaal én gitaar, over ondernemen in zijn puurste vorm. Door ♫ Tim Akkerman ♫: waarom zou je een comfortabele positie als frontman van de bekende band DI-RECT achter je laten en solo gaan pionieren? Een verhaal van lef, knokken, succes en keihard je nek uitsteken.

Wat is de soundtrack van jouw ambitie?
Samen aan de slag met het maken van een eigen unieke song. Onder begeleiding van onze muzikale wingman Tim Akkerman, succesvol soloartiest en voormalig frontman DI-RECT

18 mei 2019, op de mooiste locaties van IBIZA, van 14.00 uur tot 24.00 uur.

Investering: € 600,- excl reis & verblijf. Stuur me een mailtje en ik maak het voor je in orde: Rianne@IbizaDances.com

Ibiza -ondernemen - vrouwen Ibiza - ondernemen - netwerk Ibiza-succes-ondernemen

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *