Unieke netwerkbelevenis: ‘Zo koop jij jouw Ibiza droomplek’

Unieke netwerkbelevenis: ‘Zo koop jij jouw Ibiza droomplek’

0
Droom jij van het aankopen, of long term huren van vastgoed op Ibiza?
Ik help je graag jouw droom waar te maken. Maar dan wel op een eerlijke manier want aan het aankopen of long term huren van property op Ibiza zitten nogal wat haken en ogen.
 
Zoals het wel of niet mogen verhuren, het wel of niet mogen beginnen van een B&B, maar ook de werkwijze van makelaars op het eiland, de wetgeving en strenge regels omtrent het aanleggen van een zwembad of aan- of verbouwen.
 
☞ Keukentafelsessie in een adembendemende Ibiza omgeving
Gert-Jan Oepkes (directeur Home Select Ibiza) is een begrip op het eiland als het gaat om vastgoed. Al jarenlang houdt hij zich bezig met het begeleiden en adviseren van zowel particulieren als bedrijven bij de aankoop van properties. Hij zal zijn kennis met jullie delen en jullie mogen hem het hemd van het lijf vragen. Geen lange saaie presentatie maar een ongedwongen keukentafelsessie. Jij mag vragen wat je weten wil en Gert-Jan zal zijn kennis met jou delen.
 
☞ Get your own ‘makelaarsoog’
Samen met Gert-Jan gaan we op pad en een villa bekijken. Door de ogen van Gert-Jan gaan we leren waar we op moeten letten, wat belangrijke zaken zijn bij een bezichtiging en wat doorslaggevende afwegingen zijn bij het aanschaffen van vastgoed. Kortom get your own ‘makelaarsoog’.
 
☞ Good food good mood
Uiteraard zal er ook culinair goed voor jullie gezorgd worden. Samen lunchen aan een lange tafel met een heerlijke uitgebreide lunch, fijne wijn en/of frisdrank op een prachtige locatie….precies zoals je het je voorstelt (of nog mooier) als je denkt aan Ibiza.
 
☞ Belangrijk
Om zo ongedwongen mogelijk te kunnen netwerken richten wij ons op mensen die privé en/of zakelijk een plek op Ibiza willen kopen en niet op mensen uit de vastgoedbranche.
 
☞ Let’s jumpstart your Ibiza adventure!
Doel van deze dag: onbetaalbare tips en adviezen ontvangen, onderling verhalen uitwisselen, met elkaar verbinden, jouw netwerk vergroten en jouw start als Ibiza huiseigenaar vleugels geven.
In ontspannen sfeer waardevolle informatie ontvangen, connecties delen, goed eten en drinken, humor en het onderling verbinden. Uiteraard op unieke en beeldschone locaties op Ibiza.
 
Datum: woensdag 30 mei 2018 van 11.00 tot 17.30 uur
Pecunia’s: € 349,- p.p. excl btw, inclusief onbetaalbare Ibiza vastgoed tips & tricks, bezoek aan property, your own ‘makelaarsoog’, heerlijke zomerse lunch, waardevol netwerk, en seaview borrel.
 
Wil jij je inschrijven, stuur me dan een mailtje Rianne@IbizaDances.com en ik regel het voor je!
 
Het programma zal uitgebreid worden met inspirerende activiteiten en locaties. Dat zal druppelgewijs bekend gemaakt worden. Maar dat het een belevenis gaat worden staat vast!
Ibiza - villa dances - vastgoedIbiza - villa dances - netwerkIbiza - villa dances - vastgoed
About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *