Vintage pareltje in Talamanca

Vintage pareltje in Talamanca

0

Langs het strand van Talamanca zijn natuurlijk genoeg chique hotspots te vinden, zoals bijvoorbeeld Rehab. Want een prima stekkie is natuurlijk. Maar stel je hebt geen zin  in poshy jibber-jabber, gewoon genieten en compleet jezelf zijn. Loop dan nog even een stukkie door en je vindt dit fantastische pareltje.

Wat een aardige mensen hier die vol overgave hun ‘winkeltje’ runnen. Met oog voor detail in het interieur, eigenzinnig en liefdevol opgeknapte vintage tafels en stoelen in vrolijke kleuren. En dan het heerlijke Italiaanse eten, de liefde spat er vanaf. Italiaans betaalbaar eten aan zee, met een uitzicht to die for…echt heel veel beter krijg je het niet hoor.

Dit is zo’n plek waar je mijmert over ‘iedereen die belangrijk voor je is hier mee naar toe nemen’. En dan aan een lange tafel urenlang lunchen, omdat het niet anders kan dan dat iedereen zich hier compleet op zijn gemak voelt.

ZaIbiza is ongedwongen, vriendelijk, verukkelijk en liefdevol maar dat vind ik, laat je vooral zelf verrassen. Buon appetito!

Ibiza - Talamanca - restaurant Ibiza - Talamanca - restaurant Talamanca - Ibiza - restaurant

 
About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *