Zullen we samenwerken?

Zullen we samenwerken?

0

Join the IbizaDances rollercoaster 😉

Ik stel jouw merk graag voor aan mijn volgers: luxe reizigers (vooral vrouwen 25-55 jaar) die interesse hebben in Ibiza, fashion, lifestyle & design.

Uiteraard denk ik mee t.a.v.  acties/campagnes etc. Zoals toffe blogs en vlogs om het verhaal achter/van jouw merk te laten zien en te laten meebeleven door mijn volgers. Acties waar mijn volgers blij van worden en die gedeeld worden via social media.

Kortom acties die aansluiten bij de algemene Ibiza Dances activiteiten: geen platte verkoop of spam. Dus geen advertorials, maar prikkelende en toffe verhalen over jouw merk/producten delen (storytelling) waar IbizaDances vrienden blij van worden.

Enige voorwaarde is dat jouw merk aansluit bij wie IbizaDances is: positief, vernieuwend, transparant, laagdrempelig en bubbly.

Heb jij budget (en ja dat kan ook al voor een klein budget) en wil jij een warme band opbouwen met jouw doelgroep en jouw merk op toffe manier laden met Ibiza als markatinginstrument?

Als jij me een berichtje stuurt vertel ik je alles, ik kan niet wachten!

Rianne@IbizaDances.com of +(0)6 21287754

 

 

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *